Jobba professionellt med e-postmarknadsföring

Skicka nyhetsbrev och transaktionsmeddelanden via e-post, lägg upp kampanjer och utveckla affärsrelationer med dina kontakter. Skapa en professionell framtoning med relevanta e-postmeddelanden som ökar din konvertering och dra nytta av en av världens bästa inkorgsplaceringar.

Maximera din användning av e-post

Skapa egna kampanjer och skicka relevant innehåll till dina mottagare. Med Webpowers programvara för automatiserad marknadsföring och email marketing kan du hålla dina kontakter uppdaterade. Meddela dem om nya produkter, specialerbjudanden eller annan viktig information. Välkomna nya kunder med en välkomstkampanj eller skicka automatiska transaktionsmeddelanden via e-post (t.ex. spårningskoder).

Maximera din användning av e-post

Maximera din e-postmarknadsföring

Vi jobbar med ledande kunder som Unionen, IDG, ANWB och Disney. Ta reda på hur vi skulle kunna hjälpa dig att maximera din e-postmarknadsföring.


Segmentera dina kontakter

Segmentera dina kontakter

Samla enkelt alla kontakter som du vill skicka meddelanden till på en enda plattform. Dela in dina kontakter baserade på olika kriterier såsom ålder, kön, intressen, online-beteende, enhets- och operativsystem samt e-postaktiviteter. När du skickar meddelanden kan du snabbt välja önskade kontaktgrupper och sammanställa den slutliga sändlistan.

Ge rätt incitament

E-post är en populär kanal, så hur gör du som e-marknadsförare så att just ditt e-postmeddelande syns i inkorgen? Förutom en kort men kraftfull öppningsfras kan du ytterligare öka öppningsfrekvensen genom personalisering med hjälp av Webpower. Du kan t.ex. använda förnamn eller lägga till symboler, så att ditt e-postmeddelande omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Eller lägg till en kittlande beskrivning i ämnesraden, så att du omedelbart kan öka öppningsfrekvensen.

Ge rätt incitament
Ditt e-postmeddelande alltid i blickfånget

Ditt e-postmeddelande alltid i blickfånget

Utan en bra återgivning av ditt e-postmeddelande är det svårt att läsa mejlet och du går miste om konverteringar. Genom att använda skräddarsydda mallar slipper du tänka på sådant. Se förhandsgranskningen av ditt e-postmeddelande i olika e-postklienter och justera vid behov. På så sätt blir det en trevlig upplevelse att läsa ditt e-postmeddelande och mottagaren känner sig motiverad att vidta åtgärder.


Hur kan vi hjälpa dig?

Har du frågor eller vill veta mer om hur Webpower kan hjälpa dig att öka din avkastning?


Relevant innehåll

Spara tid och skapa ett enda mejl med vilket du fångar intresset av varje enskild mottagare. Visa bara relevant innehåll genom att ställa in visningskriterier. En modekedja kan t.ex. visa ett erbjudande för klänningar till kvinnor och en kampanj med alla nya pikétröjor för män. På så sätt är du relevant och tilltalar du din målgrupp.

Relevant innehåll
Skapa ditt mejl med några klick

Skapa ditt mejl med några klick

Med dra-och-släpp redigerare kan du dra och släppa innehållsblock i mejlet för att skapa det perfekta nyhetsbrevet. Vill du använda delar av din webbplats i ditt nyhetsbrev? Då kan du lägga till dem snabbt och enkelt med hjälp av ett RSS-flöde. Du behöver inte längre kopiera och klistra in bilder, texter, länkar och priser, vilket sparar tid.

Mät dina resultat

Gör dina resultat mätbara och förbättra dina resultat genom A/B-testning. Testa olika versioner och skicka automatiskt ut det alternativ med bäst resultat till de återstående kontakterna. Du höjer gång på gång öppnings-, klick- och konverteringsfrekvenserna av dina e-postmeddelanden.

Mät dina resultat

Redo att sätta igång?

Via en demo skulle vi vilja visa dig fördelarna för just din organisation.Ja, visa mig plattformen!
Helt gratis och utan förbindelser
Personlig e-postmarknadsföring

Personlig e-postmarknadsföring

Lägg till upprop-till-åtgärd för att aktivera mottagare. Utlös exempelvis en broschyrbegäran eller ett direkt köp. Gör konverteringen attraktiv och iögonfallande genom användning av tydliga knappar. Testa vilken text, placering och färg som ger de bästa resultaten och mät dina konverteringar i Webpower.

Analysera och förbättra

Analysera mottagarens klickbeteende. Se vilka utskick öppnas mest, på vilka länkar det klickas mest och vad som drar till sig mest uppmärksamhet. Ta reda på om tidpunkten för utskicket förbättrar resultatet. Använd denna information och förbättra dina utskick och ta bort e-postmeddelanden som har sämre resultat.

Analysera och förbättra
Bästa inkorgplacering

Bästa inkorgplacering

Ditt rykte som avsändare är viktigt. Ett gott rykte ger en god leveransförmåga. Med leveranshanteringen i Webpower ökar du sannolikheten för att e-postmeddelandet levereras till inkorgen, i stället för skräppostkorgen. Se hur troligt det är att ditt e-postmeddelande betraktas som icke önskvärt. Som en självklarhet ingår studs-hantering, vilket gör att studsade e-postmeddelanden inte skickas i fortsättningen.

Experter på leveransbarhet

Webpower har ett dedikerat team som ser till som ser till att vår leveranskapacitet är bland de bästa i världen, vilket gör att dina e-postmeddelanden kommer fram till mottagarna. Detta är även svårare i Kina än i Europa men trots det har vi lyckats med det de senaste 10 åren! Tack vare våra specialister och våra e-postprogram, har vi en av världens bästa inkorgsplaceringar.

Experter på leveransbarhet