Funktioner


Funktioner

Med vår plattform får du engagerade och lojala kunder. Våra verktyg och strategier hjälper dig att öka kunskapen om dina kunder så att du kan kommunicera personligt och relevant hela vägen – i alla kanaler du vill använda. Upplev vad teknik i framkant kan göra för din verksamhet!


Att göra affärer är som att gå på en dejt…

De flesta är inte redo för äktenskap när de just har träffats. Det börjar kanske med en nyfiken blick i en bar, och fortsätter med några dejter. Det är då du visar vem du är, du säger och gör rätt saker och visar att du är rätt val. Och om du spelar dina kort rätt, kan du när tiden är mogen ställa den stora frågan och hoppas på rätt svar.

Vad är nyckeln till framgång? Att säga rätt saker. I affärsvärlden – precis som på en dejt – är det inte så bra att prata om sig själv hela tiden. Det gäller att lyssna och förstå vad personen du talar med vill ha och behöver.

Vi vet att det är mycket lättare att tala om sig själv. Men det kan vara lättare än du tror att få reda på vad dina kunder vill ha genom att följa de digitala spår som de lämnar efter sig på nätet.Create

Skapa mailutskick

Det är dags att gå till handling. Dina mallar till nyhetsbrev är grunden och ser till att ditt varumärke kommuniceras på rätt sätt. Var unik och skapa spännande kampanjer – då kommer konverteringarna. Vi kan erbjuda ett nyhetsbrevsprogram som gör det enkelt att skapa den perfekta mallen, optimera dina meddelanden och anpassa nyhetsbreven så att de passar varje enskild kund.

Vi hjälper dig att skapa unika lösningar som passar för dina kunder. Konverteringsgraden öka när dina kunder möter ett innehåll de är intresserade av.

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt nyhetsbrevsprogram och visar hur de kan underlätta epostutskicken för ditt företag.

Läs mer om funktionerna här.


Hantera rättigheter

Ha full kontroll på dina kampanjer, events, prenumeranter och utskick. Läs mer om funktionerna här.


Contact-form-2


Target

Segmentera målgrupper

Lär känna dina potentiella kunder och dina existerande kunder. Bygg digitala profiler med progressiva webbformulär och studera vad dina besökare gör online för att se till att du skickar rätt budskap. Läs mer om funktionerna här.


Skicka e-post

Jo, vi vet – det är enkelt att göra massutskick. Men om det inte är personligt, är det inte engagerande och ingen kommer att lyssna på dig. Så prova att föra ett samtal istället. Det kommer att leda till betydligt fler konverteringar! Läs mer om funktionerna här.


Send


Du får vad du ser!

Vi vill gärna visa dig vår produkt
Share

Sociala medier marknadsföring

Använd sociala medier för att ge dina kampanjer ett lyft. Samla e-postadresser, uppmuntra till delning av innehåll och lyssna på vad dina kunder har att säga. Läs mer om funktionerna här.


Konverteringsoptimering

Analysera dina kampanjer regelbundet, så att du ser resultatet av dina ansträngningar. Du lär dig mycket – använd kunskapen för att finjustera kampanjerna. Läs mer om funktionerna här.


Analyze


optimise

Optimera e-postuskick

Du blir egentligen aldrig färdig – det finns alltid något att förbättra. Det kan vara strategin för dina kampanjer, hur du ska göra dina utskick eller utseendet på dina mallar. Allt kan förändras för att förbättra resultatet. Läs mer om funktionerna här.


Integration api

Webpowers system är gjort för att fungera med andra plattformar. Det är öppet och flexibelt och kan ansluta till alla tänkbara verktyg och databaser. Läs mer om funktionerna här.


Integrate


Redo för nya utmaningar?

Låt oss presentera vår produkt.