Sociala medier strategi


Dela på sociala medier

Använd sociala medier för att ge dina kampanjer ett lyft. Idag använder många företag sociala medier som kampanjverktyg. Det är en strategi som gör det enkelt att nå en stor målgrupp, då de flesta kunder idag använder sociala medier såsom Facebook, Twitter, Instagram eller Youtube m.fl. Samla e-postadresser, gör det möjligt att logga in från sociala medier, uppmuntra till delning av innehåll och lyssna på vad dina kunder har att säga.

Kontakta oss så visar vi hur du och ditt företag kan använda sociala medier som verktyg i din marknadsföring.


Maila en vän

Rekommendationer från människor man litar på är viktiga i beslutsprocessen.
Vi har flera verktyg som hjälper dina kunder att dela med sig av vad de tycker, bland annat möjligheten att bjuda in en vän – något som kan ge provision om det leder till en konvertering.

12. Facebook newsletter subscription

Prenumera på nyhetsbrev via Facebook

Facebook är störst inom sociala medier. Du har tillgång till mer en en miljard potentiella kunder – hitta nya genom att lägga in ett prenumerationsformulär på ditt företags Facebook-sida.


13. Social sharing

Knappar för delning

Lägg till knappar som gör det enkelt att dela ditt innehåll med andra i sociala medier. Du kan hitta de som influerar andra (genom statistik på antal delningar eller öppningar) och göra riktade utskick som motiverar dem att bli verkliga varumärkesambassadörer.Redo för nya utmaningar?

Låt oss presentera vår produkt.