Skapa mailutskick


Skapa mailutskick

Det är dags att gå till handling. Dina mallar är grunden och ser till att ditt varumärke kommuniceras på rätt sätt. Var unik och skapa spännande kampanjer – då kommer konverteringarna.

Vi kan erbjuda ett nyhetsbrevsprogram som gör det enkelt att skapa den perfekta mallen, optimera dina meddelanden och anpassa nyhetsbreven så att de passar varje enskild kund.

Vi hjälper dig skapa unika lösningar som passar för dina kunder. Konverteringsgraden ökar när dina kunder möter ett innehåll de är intresserade av. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt nyhetsbrevsprogram och visar hur det kan underlätta e-postutskicken för ditt företag.


Responsiv design

Optimera dina meddelanden så att de kan läsas på alla enheter oavsett skärmstorlek. Bestäm i förväg vilket innehåll som passar bäst för varje enhet (dator, tablet eller smartphone) och välj innehåll som passar varje enskild besökare på din webbplats.

01. Drag & Drop editor

Drag & Drop

Börja med en färdig layout och anpassa den med enkel dra-och-släpp-teknik. Dra, släpp, kopiera och redigera bilder eller innehållsmoduler för att designa en perfekt mall på nolltid.

Läs mer

Progressiva formulär

Skapa profiler av dina besökare genom att få dem att fylla i formulär över en längre tidsperiod. Med korta, enkla frågor kommer du längre än om du ställer alla frågor på en gång.

02. Forms

3. Polls & surveys

Undersökningar och enkäter

En interaktiv undersökning lär dig mycket om dina målgrupper. Enkäter ger dig detaljerad information om personliga behov och intressen. Använd undersökningar för att skicka triggade uppföljningsmail och för att skapa profiler.

Smarta landningssidor

Skapa enkla men smarta landningssidor med dynamiskt innehåll som passar varje besökares smak och klickbeteende.Redo för nya utmaningar?

Låt oss presentera vår produkt.