Skicka e-post


Skicka skräddarsydd e-postkommunikation

Jo, vi vet – det är enkelt att göra massutskick. Men om det inte är personligt skapar det inte engagemang och ingen lyssnar på dig. Så prova skräddarsydd digital kommunikation istället. QR-koder, app-notiser och marknadsföring via SMS kommer leda till betydligt fler konverteringar. Skicka rätt meddelande vid rätt tillfälle!

Vill du stärka en digital profil för dig företag med skräddarsydd kommunikation utöver det vanliga, hör av dig till oss på e-post eller telefon. Boka in en demo-visning och se vad vi kan göra för ditt företag.


Prioriterad e-post

Skickar du tidskritisk information som transaktionsmeddelanden eller systemmeddelanden? Med prioriterad e-post sker utskicket inom några få sekunder.

9. App notifications

Notiser i appar

App-notiser är ett snabbt och engagerande sätt att förmedla information. Notiserna fungerar på alla enheter som använder Android eller iOS. Använder appen GPS kan du till och med skicka push-meddelanden baserat på mottagarens position.


Pre-Header

Det första intrycket är viktigt.
Med pre-header visas ett kort meddelande efter ämnesraden i inkorgen.

SMS

Marknadsföring via SMS är ett bra komplement för dig som arbetar med multikanal. Skicka påminnelser eller använd SMS för att skapa ytterligare uppmärksamhet kring ditt event eller företag.

Dedikerad IP-adress

Vi erbjuder dedikerade IP-adresser till dig som skickar stora volymer e-post och behöver upprätthålla ett bra avsändarrykte. Webpower låter inte dina mail fastna i skräppostfiltret – du når dina mottagare.


11. QR codes, barcodes, coupons

QR-koder, streckkoder och kuponger

Bygg en bro mellan online och offline genom att lägga till personliga QR-koder eller streckkoder på kuponger du skickar. Med dem kan du skapa digitala profiler genom att samla information om scannade koder och använda kunder. Använd sedan triggers för att skicka meddelanden baserat på profilerna.

Skapa PDF-filer

PDF-filer gör det lätt för kunder och potentiella kunder att skriva ut dina mail. Det förenklar processen när mailet innehåller en kupong till en fysisk butik.Redo för nya utmaningar?

Låt oss presentera vår produkt.