Lösningar för marknadsförare


Lösningar för marknadsförare

Din verksamhet har unika behov. Välj dina verktyg med omsorg! Vi hjälper tusentals företag att få ut maximalt av sin marknadsföring. Det gör att du kan vara säker på att vi vet vad som krävs för att du ska nå din målgrupp.

Webpower ger dig verktygen du behöver för att genomföra din marknadsföringsstrategi på ett sätt som är tidseffektivt, som genererar leads och som ökar försäljningen.

Realtionsmarknadsföring skapar relationer mellan ditt företag och dina kunder, i stället för traditionell outbound marketing satsar vi på inbound marketing där vi skapar ett genuint intresse för ditt företag. Genom att kunderna får personliga och anpassade erbjudanden ökar deras intresse för vad ditt företag har att erbjuda. Nedan kan du läsa mer om vilka lösningar vi kan erbjuda dig eller så kan du kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag att skapa goda relationer med dina kunder.


Marketing automation utan krångel

Termen “marketing automation” kan tolkas på många olika sätt. För oss handlar det om att göra komplexa och tunga marknadsföringsåtgärder till enkla, skräddarsydda lösningar. Med Webpower kan du fokusera på att utveckla din verksamhet – vi tar hand om resten.

Marketing solutions

Website images_Email Marketing for the Best in Class

E-postmarknadsföring för vinnare

Det finns flera sätt att närma sig e-postmarknadsföring. Ett e-handelsföretag har något annorlunda mål jämfört med ett detaljhandelsföretag. Samma sak för ett förlag eller en advokatbyrå. Men oavsett vilken bransch du är i vet vi att du vill ha den bästa lösningen för dina behov. Och vi vet att du vill ha kundservice som går långt bortom vad ett passivt supportteam kan erbjuda. Och engagerad support är exakt vad du får från Webpower.Du får vad du ser!

Vi vill gärna visa dig vår produktWebsite images_A Guide to Lifecycle Emails and More-74

En guide till livscykel-baserad e-post – och mer

Nyhetsbrev är ett utmärkt sätt att kommunicera eller skicka erbjudanden. Men det finns ett problem med många lösningar för e-postmarknadsföring: många prenumeranter får information som inte är relevant för dem just då. Webpower är annorlunda. Vår lösning gör att du kan arbeta med livscykelkampanjer, där mottagarna får exakt rätt information vid rätt tillfälle.

Läs mer

Event Marketing

Att organisera ett lyckat event är en utmaning. En bra idé är en grundförutsättning, men du måste också sätta ihop ett säljande program. Det absolut viktigaste för ditt event är nämligen besökarna!

Besökarna behöver inbjudningar, bokningar, uppföljning och mycket mer. Men du behöver inte göra allt manuellt – med rätt verktyg kan du automatisera delar av processen och spara värdefull tid.

Läs mer
QR code


Redo för nya utmaningar?

Vi vill gärna visa hur vår lösning kan förenkla för din organisation.