Marketing Automation


Marketing automation

Öka din konvertering och kundlojalitet med personliga meddelanden vid rätt tidpunkt genom marketing automation.


Generera fler leads

Generera fler leads

Använd Webpower för att generera fler kundkontakter. Bädda in formulär på din webbplats med e-mailmarketing och se till att intresserade suspects och prospects följs upp ordentligt med ett leadnurturingprogram.


Mer information till din inkorg?

Ladda ner vårt kostnadsfria White Paper om Marketing Automation.Konvertera fler kundkontakter

Använd dig av leadnurturing för att hålla kontakten. Var relevant och skicka rätt budskap vid rätt tidpunkt. Försök att göra dina kundkontakter mätbara genom lead-poängsättning. På så sätt kan du urskilja de riktiga sales-ready kundkontakterna och lämna över dem till försäljningsavdelningen. Så här konverterar du fler kundkontakter!

Konvertera fler kundkontakter

Nöjdare kunder

Nöjdare kunder

Framgångsrika företag ägnar lika mycket tid och uppmärksamhet åt att behålla befintliga kunder som att hitta nya kunder. Skapa en välkomstkampanj, fira årsdagar och använd Webpower för att använda kunder som ambassadörer.


Högre effektivitet

Automatiserad marknadsföring minskar investerad arbetstid och ger fortfarande den högsta konverteringen jämfört med andra kommunikationsmedel. Resultatet? Du ökar effektiviteten med upp till 50 %.

Högre effektivitet


Vi har gjort det förr!

Låt oss berätta vad vi har gjort för våra kunder Unionen, TUI, Volkswagen, Under Armour, Disney och Kempinski. Och se hur vi kan hjälpa dig.Vill du läsa mer?

Ladda ned informationsbladet