Marketing Automation


Marketing Automation

Öka din vinst med upp till 50%

Hur gör man bra affärer? Svaret är enkelt: när du når dina kunder på ett personligt plan ökar du sannolikheten för att lyckas. Forskning visar att om du engagerar dina kunder på rätt sätt kan deras genomsnittliga inköp öka med så mycket som 50 %.


Webpowers lösning för marketing automation gör det enklare att skapa bra kontakt med dina kunder. Du sparar tid, samtidigt som du kan mäta och kontrollera din ROI genom att öka förståelsen för dina kunders behov och önskemål – något som leder till ökade intäkter. Är du nyfiken på att se vad våra tjänster kan göra? Boka en demo! Har du frågor eller funderingar finns vi tillgängliga på telefon och e-post.

Kampanjer

När du skapat din kampanj kommer marketing automation-systemet generera kampanjen, helt automatiskt, utan att du behöver oroa dig över att glömma bort. Samtidigt kan du skicka SMS och push-notiser och posta på sociala medier efter ett förutbestämt tidsschema som passar alla steg under kundresan.

Marketing Campaigns

Website images_Landing Pages

Landningssidor

Webpower länkar till alla dina landningssidor och följer allt som kunderna gör.

All information om dina potentiella kunders handlingar registreras genom webbformulär och sparas för framtida kampanjer. Formulär på landningssidorna skapar demografiska profiler som hjälper dig att skapa mer relevant innehåll.


Lead Generation

Målet med marknadsföring är att hitta potentiella kunder.

När du har skapat relevant innehåll för dina potentiella kunder, använder du Webpowers marketing automation för att se till att nå ut till rätt person, vid rätt tidpunkt.

Lead Funnel

Lead Nurturing

Lead Nurturing

Lead Nurturing ger dina potentiella kunder erbjudanden och information vid precis rätt tillfälle, för att öka chansen att de köper dina produkter eller tjänster.

Med hjälp av marketing automation skapar vi en process som sköter sig själv. Du sätter ramarna och vi skickar mail efter ett förutbestämt tidsschema. När nya potentiella kunder dyker upp startar de sin kundresa och relationen till ditt varumärke på rätt sätt. De är enklare för dig och mer lönsamt!


Lead Scoring

Det är mycket lättare för en säljare att ringa någon som har visat intresse för dina produkter än att kontakta någon som inte har en aning om vad du erbjuder. Men hur vet du om någon är intresserad?

Webpower Lead Scoring hjälper dig att avgöra vem som är nyfiken, vad som väckt deras intresse och hur långt de har kvar till ett köpbeslut. Allt de potentiella kunderna gör poängsätts, så att du vet exakt när de är redo för nästa steg.

Lead scoring

Cross selling and upselling

Korsförsäljning och merförsäljning

Kommunicera med dina kunder för att visa att de är värdefulla för dig – det stärker ditt varumärke.

Webpower ger dig möjlighet att utnyttja dina marknadsföringskanaler till max, genom att du kan skicka automatiserade meddelanden till dina kunder i alla kanaler. Arbeta aktivt med merförsäljning och korsförsäljning för att maximera vinsten!


Analys

Webpower är ett kraftfullt analysverktyg som ger dig kontroll över din marknadsföring och visar dig om du når dina mål. Du kan fokusera på strategierna som verkligen fungerar.

Adding dependencies


Du får vad du ser!

Vi vill gärna visa dig vår produkt