Support


Support

Heltäckande service – hela vägen. Våra experter förstår vad du verkligen behöver och hjälper dig konkret att nå dina mål – med personlig service.

Vi vägleder dig genom hela processen, och hittar lösningar som utvecklar din verksamhet.


Om du har frågor om hur du bäst använder våra produkter, eller om något inte fungerar som du tänkt – kontakta oss, så hjälper vi dig direkt. Våra öppettider på supporten är vardagar kl. 08.00-17.00.

Helger har vi stängt.

Vid kö på telefon, vänligen maila; support@webpower.se

Välkommen att kontakta oss på på telefon 08-410 50 400.

Heltäckande service

Vi hjälper dig att förverkliga din marknadsföringsstrategi. Använd Webpower för din e-postmarknadsföring, så får du tid och kraft att fokusera på annat. Webpower ger dig verktygen som får dig att nå dina mål.

Utbildning

Som en del av vårt mål att hjälpa dig med din marknadsföring erbjuder Webpower utbildningar som ger dig en djupare förståelse för nya marknader. Vi kommer gärna till dig och genomför personlig utbildning på plats.


Anpassade tjänster

Behöver du hjälp med att komma igång och få fart på verksamheten? Eller vill du ha råd om hur du anpassar våra produkter för att passa just dina behov? Vi finns här för att ge dig stöd och support –med vad du än behöver.

Mallar

Vi kan skapa en mall för dina nyhetsbrev som följer din grafiska profil och stärker ditt varumärkesarbete. Alla mallar är responsiva – så att de ser bra ut på alla enheter.Integrationer

E-post tillsammans med CRM, CMS och webbanalys är en kraftfull kombination. Vårt SOAP API ger dig en enkel väg till att integrera med ditt CMS och CRM.


Hur kan vi hjälpa dig?

Har du frågor eller vill veta mer om hur Webpower kan hjälpa dig att öka din avkastning?Experttjänster

Våra experter hjälper dig att nå dina mål. De kan hjälpa dig att hitta svar som du kanske inte har tänkt på tidigare – eller hjälpa dig att göra justeringar i ditt projekt.

Rådgivning

Vi förstår att det ofta är svårt att hitta tid att göra allt du vill uppnå med din marknadsföring. Webpowers produktkonsulter ger dig den hjälp du behöver för att realisera dina planer.

Leveransbarhet

Visste du att över 20 % av all e-post inte kommer fram? Det här är inte bara ett problem när det gäller marknadsföring – det handlar också om kvitton, lösenordsinformation eller andra viktiga mail. För att få ut maximalt av din marknadsföring, vill du naturligtvis att dina mottagare ska få det du skickar.

Vi arbetar med allt från vitlistor till ISP-frågor. Vårt fokus på leveransbarhet säkerställer att dina mail når sin destination.

Optimering

Våra konsulter tar sig tid att lära känna dig och ditt företag – allt för att kunna hjälpa dig att nå dina marknadsföringsmål.


Att göra affärer i Kina

Som en del av DigiDutch ger vi dig allt du behöver för att kunna sälja på nätet i Kina.

Den kinesiska marknaden är mycket attraktiv på grund av sin storlek, Kinas växande medelklass och den stora efterfrågan på västerländska konsumtionsvaror och tjänster. Men hur får man ut maximalt av alla möjligheter?

Hur säljer man sina produkter på nätet i Kina? Vilka kanaler ska du välja? Hur ska du marknadsföra dig – och ska du ha ett kinesiskt varumärke?

DigiDutch hjälper dig att hitta svar när ditt företag vill börja med e-handel i Kina. Vår lösning är att ge dig en dedikerad projektledare som bor och arbetar i Kina och som verkligen kan marknaden.

Läs mer

DigiDutch - China

Har du några frågor?

Kontakta oss!